شاخص قیمت خوراک ایران
امروز: 4 تیر ماه 1403
کاربر عزیز خوش آمدید
ارزیابی کیفی پایه خوراک کنسرو شده برندهای مطرح ایرانی 1403/2/10

در تاریخ 1403/02/06 ساعت 14 جلسه ارزیابی کیفی پایه خوراک کنسرو شده در محل پارک قائم محدوده منطقه 18 شهرداری تهران همزمان با نخستین جشنواره فرهنگی آئینی غذای اقوام کهن بوم ایران"دشت غذا" با مشارکت انجمن صنفی کارگری آشپزان و سرآشپزان استان تهران و شرکت پگاه و شهرداری منطقه 18 تهران و شرکت فرصت آفرین قرن برگزار شد.

 

پیرو فراخوان سازمان دهندگان و مجریان رویداد مسابقه آشپزی دشت غذا، توافقی فیمابین انجمن صنفی کارگری آشپزان و سرآشپزان استان تهران و شرکت فرصت آفرین قرن صورت گرفت تا هم زمان با این رویداد اقدام به جلسه ارزیابی کیفی پایه خوراک قورمه سبزی کنسرو شده برندهای مطرح ایرانی نماییم.

بدین منظور فرم های ثبت نظر کارشناسان آشپزی، صورتجلسه تصویب جلسه ارزیابی، صورتجلسه ارزیابی کیفی پایه خوراک ها، لیبل جلسه ارزیابی، فرم چک لیست ملزومات و هماهنگی با عکاس و هماهنگی خرید کنسروها بتوسط آقای سیدحسین احمدی از شرکت فرصت آفرین قرن انجام شد.

ارزیابی بدین شکل انجام شد که ابتدا داوران آشپز اقدام به انجام تست های عطر بو، زیبایی، رنگ سطح نمودند و سپس با قاشق های یکبار مصرف اقدام به انجام آزمایش های طعم مزه، غلظت، لطافت بافت، فشاردندان روی پروتئین، حالت پلاستیکی پروتئین و حالت تردی پروتئین نمودند.

کنسروهای تهیه شده از فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران و بازار انبار نفت که موجود بودند از برندهای هانی، چیکا، زشک، شهدین و سوییتی بودند.

در نهایت هر کدام از موارد فوق برای هر کدام از برندها شامل عددی بین یک تا ده بود که یک ضعیفترین و ده قویترین بود.

مدیرجلسه ارزیابی پس از جمع آوری فرم نظرات داوران آشپز اقدام به تهیه گزارش نمود.

سرآشپزان حاضر در جلسه ارزیابی کیفی: غفار عزتی- معصومه عیوضی- جلال زواره- اکبر شکری- لیلا سرمدی- رویا اسدیان- مهرانگیز سالاری- میترا خاکسار- مریم حسینی- مریم اژئر-کریم کریمی

گزارش ذیل نتیجه محاسبات ریاضی، نظر داوران آشپز بابت پایه خوراک قورمه سبزی می باشد که جهت اطلاع عموم منتشر می شود.

پیشنهاد و فوائد جلسه ارزیابی کیفی غذاها برای

"مصرف کنندگان عمده غذا در کارخانجات، وزارتخانه ها، سازمان ها، پالایشگاه ها، پتروشیمی ها، بیمارستان ها، مراکز نظامی انتظامی، ستادهای بحران شهرداری ها، هیئات مذهبی، مجریان رویدادها"

  1. قبل از برگزاری جلسه مناقصه تامین غذا می توانید جلسه ارزیابی کیفی محصولات تولیدی پیمانکار غذا را برگزار کنید تا توانایی تیم آشپزی و تشریفات آنها را بیازمایید و چنانچه در این مرحله موفق بودند به مرحله مناقصه اداری وارد شوید.
  2. سند تغذیه سالم به پیشگیری بیماری های غیرواگیر می پردازد و چنانچه تامین کننده عمده غذا نتواند براساس اقلیم و فصول سال و بازار مواد غذایی اقدام به کنترل کیفیت غذا و طراحی مناسب برنامه غذایی و همچنین قیمت گذاری مناسب غذا(با توجه به بودجه سازمان) نماید بنابراین با انجام جلسه ارزیابی کیفی در جلسه ارزیابی کیفی برای کارفرما معلوم می شود که از پیمانکاران متقاضی، کدامین مناسب جهت حضور در مناقصه اداری می باشد.
  3. برای ایجاد برند کارفرمایی خود در بعد غذا و تشریفات لازم هست تیم آشپزی پیمانکار تشکیلات تان ثابت باشد و بدین منظور به شما مشورت خواهیم داد و پشتیبانی خواهیم نمود تا تیم آشپزی مذکور تحت برند شما در لیگ مسابقات آشپزی حضور داشته باشد و بدین شکل حس وفاداری و اعتماد  با تقویت برند کارفرمایی ایجاد می شود.

توجه: کارفرماهای محترمی که قصد ارزیابی کیفی تیم های آشپزی شرکت های پیمانکاری را دارند( به جهت کم شدن هزینه های جلسات ارزیابی کیفی در درون سازمان ها و کارخانجات) بدین منظور آمادگی داریم که در جوار رویدادهای جدول زیر فضا و زمینه ارزیابی کیفی تیم آشپزی پیمانکاران غذای معرفی شده از سوی کارفرماها را فراهم نماییم.

همچنین بطور سفارشی نیز می توانیم در شهر متبوع شما جهت انجام خدمات حضور بهم رسانیم.


شاخص قیمت خوراک ایران