شاخص قیمت خوراک ایران
امروز: 3 اسفند ماه 1402
کاربر عزیز خوش آمدید
کلیپ معرفی موسیقی خوراک 1402/6/23

ایجاد پادکست و ویدیو موشن گرافی جهت تولید کلیپ معرفی موسیقی خوراک به زبان فارسی انجام شده است تا علاقمندان به موضوع آهنگ غذا و نوشیدنی و موسیقی آشپزی بتوانند بدون کم و کاست به مطالب اولیه و بنیادین موضوع موسیقی خوراک دست بیابند.

در این کلیپ سعی شده است با زبانی گویا و روان به همراه بریده ای از آهنگ های تولید شده ، اقدام به معرفی موسیقی خوراک بنماییم همچنین در این کلیپ اقدام به معرفی کتاب موسیقی خوراک، جشنواره موسیقایی خوراک، نمایش موزیکال غذا نموده ایم.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات از طریق پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی می توانند به پیج اینستاگرام iranfoodmusic و کانال تلگرام internationalfoodmusic مراجعه نمایند.

لینک کلیپ در سایت آپارات  https://www.aparat.com/v/R4ef0  می باشد.


کلیپ معرفی زبان اسپانسرشیپ 1402/6/23

ایجاد پادکست و ویدیو موشن گرافی جهت معرفی فرآیند اسپانسرشیپ برای جذب سرمایه گذار منجر به تولید کلیپ زبان اسپانسرشیپ شد. بدین ترتیب علاقمندان به موضوع نحوه اسپانسرگیری می توانند از خود نویسندگان کتاب زبان اسپانسرشیپ ، چرایی استفاده از کتاب و فواید آنرا بشنوند.

کلیپ زبان اسپانسرشیپ در دیالوگی که نویسندگان کتاب  ،آقای سیدحسین احمدی و خانم فاطمه دشتی می نمایند در حال انتقال این مطلب به بیننده کلیپ و شنونده نریشن ها است که شما می توانید برای طرح نوآورانه، پروژه توسعه ای، اختراع، ابتکار، طرح، رویداد، شهرت، موقعیت اسپانسری، آگهی تبلیغاتی، فضای مشاع ساختمان و ... اسپانسر بدست بیاوری و درصورتیکه فرآیند را درست طی کنی می توانی وی را به سرمایه گذار خودت تبدیل کنی.

در این کلیپ طی مثالی به فرآیند اسپانسرشیپ در پروژه موسیقی خوراک، سامانه معاملات خوراک، کافه رستوران موسیقی خوراک اشاره شده است تا مطلب برای مخاطب جا بیفتد.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات از طریق پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی می توانند به پیج اینستاگرام iranfoodmusic و کانال تلگرام internationalfoodmusic مراجعه نمایند.

لینک کلیپ در سایت آپارات https://www.aparat.com/v/j026u می باشد.


کلیپ زبان دان 1402/6/23

ایجاد پادکست و ویدیو موشن گرافی جهت معرفی محصولات گروه سامانه معاملات خوراک منجر شد که به تولید کلیپ زبان دان ها روی بیاوریم. بدین ترتیب هم کسانی که ممکن است همکارمان شوند را هدف گرفتیم و هم کسانی را که علاقمند هستند بدانند مجموعه خدمات و کالاهای ما چه هست.

در کلیپ زبان دان خطاب به اشخاصی که به هر زبان خارجه ای آشنا هستند و همچنین دارای ارتباطات و لینگ های قوی در صنف و صنعت خود و تخصص و مهارت در کارشان هستند در حال انتقال این مطلب هستیم که شما می توانید از این داشته تان در صنعت و تخصص دیگری بهره ببرید.

کلیپ موشن گرافی زبان دان خارجه راجع به دعوت از افرادی است که حداقل با یک زبان خارجه آشنا هستند و در مشاغلی شاغل به کار هستند که با افراد تخصصی صنعت خودشان دارای ارتباطات فراوان می باشند.این زبان دانان علاقمندند که حیطه ارتباطات خود را گسترش دهند تا بتوانند محصول بفروشند.به دنبال استفاده از مهارت زبان خود می باشند.بدنبال شناسایی و ارتباط گرفتن با دیگر کسانی هستند که به این زبان خارجه دارند مکالمه و یا فعالیت تجاری اقتصادی می کنند و دوست دارند با آنها در گروه هایی چه کاری چه تفریحی به خوش و بش بپردازند. این افراد زبان دان دوست دارند با خارجی هایی که به این زبان خارجه صحبت می کنند ارتباط بگیرند و با آنها راجع علائق شخصی و کاری تبادل نظر نمایند.این افراد زبان دان علاقمند هستند که علاوه بر تخصص و صنعت خودشان راجع صنایع و تخصص های دیگر حداقل اطلاعات را داشته باشند که شاید بتوانند از آن بعنوان ابزاری برای هم افزایی بهره ببرند. شرکت مدیریت ارزش نشان خاورمیانه راهبر سامانه معاملات خوراک و راهبر پروژه موسیقی خوراک در صدد است افراد زبان دان را جذب نماید و با سپردن پروژه دورکاری، سپردن مسئولیت عضویت در هیات مدیره شرکت ، اعطای سفیری برند موسیقی خوراک و ... این گروه و محفل را تشکیل دهد و خیر را بین اعضای گروه تقسیم نماید و گروه را به سایر کشورها انتشار دهد و سبب سفرهای فراوان سفیران برند موسیقی خوراک بشود.به امید اینکه زبان دانان گرامی به این اعتقاد قلبی ما پی ببرند و با ما همراه شوند.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات از طریق پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی می توانند به پیج اینستاگرام iranfoodmusic و کانال تلگرام internationalfoodmusic مراجعه نمایند.

لینک کلیپ در سایت آپارات https://www.aparat.com/v/Sotxi می باشد.


غذای نذری 1402/4/24

نمایشگاه عطر سیب با هدف تامین اقلام مورد نیاز خیرین و برپاکنندگان مراسم عزاداری امام حسین(ع) از تاریخ 24تا28تیر1402 ساعت 16-20 برگزار می شود.

غذای نذری یکی از مواردی است که در هیئت های مذهبی مربوط به دهه محرم و عاشورا و تاسوعا مورد تاکید قرار می گیرد

مسئولین هیئات مذهبی با تامین غذای نذری خود از سامانه معاملات خوراک و از بین تامین کنندگان عمده غذا که دارای ظرفیت خالی می باشند می توانند علاوه بر انجام نذر خود به برپا بودن و پایدار ماندن کسب و کار غذا محدوده خود کمک کنند و از کسادی کسب و کار و یا بیکاری شاغلان آن آشپزخانه صنعتی جلوگیری کنند.

همچنین این اقدام خیرین در تهیه غذای نذری از این غذافروشی ها باعث می شود که رنج قیمت غذا بدلیل خرید عمده افزایش پیدا نکند.

درصورتیکه مسئولین هیئات مذهبی ،  بجای خرید غذای آماده اقدام به خرید مواد اولیه غذایی نمایند باعث می شوند قیمت مواد اولیه غذایی رو به افزایش گذاشته و تبعات گرانی آن را بعد ایام عاشورا و تاسوعا به خود و دیگر شهروندان تحمیل می کنند.


آهنگ انتظار موبایل سرود ملی خوراک 1402/3/15

آهنگ سرود ملی خوراک که مربوط به غذاهای ایرانی می باشد در سال پیش تولید شده بود ولی امسال در اپراتورهای مخابراتی همراه اول و ایرانسل بعنوان آهنگ پیشواز و انتظار پذیرفته شد.

بدین ترتیب علاقمندان به انتخاب این آهنگ بعنوان آهنگ پیشواز و انتظار تلفن همراه خود می توانند به روش زیر اقدام نمایند:

در اپراتور مخابراتی همراه اول لازم است کد آهنگ را به شماره 8989 پیامک کنید

سرود ملی خوراک1 به کد 38119

سرود ملی خوراک 2 به کد 38120

در اپراتور مخابراتی ایرانسل لازم است کد آهنگ را به شماره 7575 پیامک کنید

سرود ملی خوراک 1 به کد 55129680

سرود ملی خوراک 2 به کد 55129681


ششمین همایش روز ملی منابع انسانی 1402-01-25

ششمین همایش روز ملی منابع انسانی با برگزار کنندگی انجمن صنفی مدیران منابع انسانی در تاریخ 25فروردین 1402 در محل مجتمع فنی تهران در حال برگزاری می باشد.

در این رویداد آقایان دکتر محمدرضا سپهری،دکترسعید سعادت،آقای علیرضا محجوب و خانم مهندس الهام یگانه از شرکت چارگون ارایه مطلب می کنند.

دبیرخانه جشنواره موسیقایی خوراک،دیجی رفاهی، شرکت ایمن سازان مدبرمهام،صنایع دستی اریسا،تهیه غذای کلیدر(عضو سامانه معاملات خوراک)،ناریجه،گروه صنایع غذایی پاکبان،کارزیلا،شرکت ساخت تجهیزات گازتامکار،management talks،گروه صنعتی آرتا،اینترنشنال PDA، شرکت پترواوریم کیش،شرکت پالایش و پژوهش خون،انجمن خصوصی آزمون استخدام،ESCC،جهاددانشگاهی،مجتمع فنی تهران و شرکت چارگون از حامیان این برنامه می باشند.


منافع اقتصادی و ارزش اجتماعی 1402-01-11

سامانه معاملات خوراک باعث ترقی می شود بطوریکه میان منافع اقتصادی و ارزش اجتماعی همگان توازن برقرار می کند و رفاه انسانها و حفظ سیاره را ترویج می دهد

وقتی شخصی که در مقیاس عمده خرید می کند بدلایلی با قیمت بالا خرید نماید قیمت خرید او مرجع می شود برای فروشنده ی خرد؟!

 فروشنده ی خرد میگوید چنانچه او این تعداد بالا را به ایکس تومان خریده است بنابراین من که می خواهم ام درصد آنرا بفروشم می بایستی ایکس بعلاوه کیو بفروشم چون من دارم خرده فروشی می کنم

یعنی چون خرید و فروش درسطح مشتریان سازمانی،شرکتی،کارخانجات،نهادهای دولتی حکومتی،...بدلیل عدم رعایت اصول در سطح بالای قیمتی انجام می شود بنابراین معیاری می شود جهت قیمت گذاری معاملات در سطوح پایین تر.

این یکی از آثار تورم در قیمت غذای مردم بعنوان صبحانه ناهار شام می باشد و البته راهکار برای اینکه منافع اقتصادی برای همه ایجاد شود بدون اینکه به ارزش های اجتماعی لطمه ای وارد شود وجود دارد.

یکی از راهکارها فروش آتی خوراک برای تاریخ های معینی در آینده به مشتریان غذای سازمانی از سوی کیترینگ آفیس ها هست که بعنوان تامین کننده عمده در سامانه معاملات خوراک عضو می باشند.

در قسمت راهنمای سایت vib.ir درباره دیگر منافع مطلع خواهید شد و در خبرهای بعدی بیشتر به این موضوع می پردازیم.


دعوت به نظرسنجی راجع جشنواره موسیقایی خوراک 1402-01-11

در لینک زیر می توانید دیدگاه های خود راجع به عنوان جشنواره موسیقایی خوراک را اعلام کنید

https://survey.porsline.ir/s/Mw2QqMGo

 

فرم نظرسنجی ایجاد شده در پرس آنلاین موجود می باشد تا مشارکت عمومی بین علاقمندان و برگزارکنندگان  ایجاد نماید


کدهای آوای انتظار،پیشواز و راینواز آهنگ کباب در اپراتورهای همراه اول و ایرانسل ایجاد شد 1401-12-25

در جدیدترین اقدام شرکت مدیریت ارزش نشان خاورمیانه توانست کدهای آوای انتظار،پیشواز و راینواز آهنگ کباب را در اپراتورهای همراه اول و ایرانسل ایجاد نماید و جهت بهره برداری عموم علاقمندان معرفی نماید.

کدهای ایرانسل برای آهنگ کباب --- آهنگ کباب 55129587 آهنگ کباب 1 کد 55129588 آهنگ کباب2 کد55129589 فعالسازی با ارسال کد به 7575

کدهای همراه اول برای آهنگ کباب---آهنگ کباب کد 37191 آهنگ کباب 1 کد 37174 آهنگ کباب2 کد37175 فعالسازی با ارسال کد به 8989

کلمات کلیدی:غذای پرسنلی،غذای شرکتی،غذای مهمونی، سامانه معاملات خوراک،غذای مراسم،پک ترحیم،غذای نذری،افطاری سحری ماه رمضان،پیمانکار آشپزخانه،تهیه طبخ و توزیع غذا،خدمات رفاهی،خوراک دام،غذای شب عید،کباب،شله زرد پر گلاب،قورمه سبزی،قیمه نثار،کرفس، دیزی، کوکو، عدس پلو، فسنجان، کرفس،آشپز،غذای خوب، شکوه طعم و رنگ 


کتاب مرجع مدیر کیترینگ 1401-12-23

کتاب مرجع مدیر کیترینگ در سال 1386 توسط انتشارات شوکا به چاپ رسید

گردآورنده و مولف این کتاب آقای سیدحسین احمدی می باشد که با گروه  تدوین استاندارد و برنامه درسی شغل مدیرکیترینگ در سال 1384 درسازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور نیز همکاری داشته است

سرفصل های کتاب مرجع مدیرکیترینگ

روش های کسب درآمد از راه تهیه و پخش غذا

تنظیم و گردآوری:سیدحسین احمدی

نشرشوکا 1386

پیش گفتار

ارزیابی اولیه

برنامه ریزی کسب و کار

تامین منابع مالی

چک لیست کلی شروع یک کسب و کار کوچک

درآمدی بر رشته-تعریف شغل

جایگاه حرفه

اطلاعات بازار کار

اقتصاد شغل

نقش فنی

عنوان های رایج

معیار تهیه استاندارد

واقعیات متداول و مشهود در صنف

نیاز جامعه به این تخصص

اهمیت تغذیه و بهداشت تولیدات غذایی

تغذیه

بهداشت تولیدات غذایی

جایگاه سازمانی مدیریت کیترینگ

اهم وظایف مدیرکارمند

اهم وظایف مدیرسرمایه گذار

جایگاه سازمانی مدیرکیترینگ

سرویس دهی

آشپزخانه

ستادی

روش ها و استانداردهای کیترینگ

کنترل

کنترل مصرف و هزینه یابی

طرح و برنامه

برنامه ریزی تولید و نیازمندی های کیترینگ

کنترل بهداشت و تولید

مستند سازی

نکات قابل توجه پیش از افتتاح آشپزخانه صنعتی

انتخاب مکان مناسب برای احداث آشپزخانه صنعتی

طراحی مناسب داخل آشپزخانه صنعتی و تجهیزات آن

سطح مورد نیاز برحسب تعداد

سرویس های آشپزخانه

احداث ساختمان

سقف و دیوارها

درب و پنجره

کف ها

 توالت و دستشویی ها

رخت کن

نور و تهویه

درجه حرارت

میزکار و سایر وسائل آشپزخانه

محل شست و شوی ظروف و وسائل

مح انبار و یخچال و فریزر و سردخانه

شرایط ویژه انبارها برای نگهداری مواد غذایی

نکات ایمنی در طراحی آشپزخانه

برنامه ریزی تبلیغاتی

برنامه ریزی بازاریابی و فروش

استراتژی ها و تکنیک ها را مرور کنید

وسایل ارتباطی سفارش گیری

تک فروشی

فروش عمده و یا مناقصه ای

چگونه فروش غذا را شروع می کنیم

فروش غذای شرکتی

مواد اولیه موجود در هر پرس غذا

فروش خدمات یا دستمزد پخت

فروش غذای مجلسی

تهاتر یا فروش غذا به شکل پایاپای

مدیر خدمات مجالس

مختصر درباره غذای مجلسی و مدیریت خدمات مراسم

توانایی تاسیس دفتر و اداره امور آن

توانایی طراحی و اجرای مجلس جشن عقد و عروسی

توانایی طراحی و اجرای کنفرانس،سمینار،همایش،روزملی،عیدخاص

توانایی طراحی واجرای جنگ،جشنواره،کنسرت

اثاثیه و لوازم و امکانات این شغل

فرم های اطلاعاتی مرجع این کار

گزینش و استخدام

بعضی عیوب در تهیه مواد اولیه

بعضی عیوب آماده سازی،طبخ ونگهداری

بعضی عیوب توزیع

بعضی عیوب در انعقاد قرارداد

بعی عیوب در امور اداری

بعضی عیوب در فروش

بعضی عیوب در تبلیغات و بازاریابی

فوائد مختصرگویی

فوائد و ضرورت تصمیم گیری سریع

معیار روابط عمومی

معیار بازرسی و کنترل

ملزومات کنترل

ملزومات واحد دفتر

ملزومات توزیع غذا

ملزومات نگهداری مواد اولیه

ملزومات تهیه و طبخ مواد اولیه

ملزومات آماده سازی،طبخ و نگهداری مواد اولیه

فوائد قرارداد شفاهی یا کتبی با تعاونی ها، شرکت ها یا مغازه های تامین کننده مایحتاج کیترینگ

آموزش

اهم وظایف روزانه مدیر

اهم توانایی های مدیر

توانایی کار با  کامپیوتر

توانایی خواندن،نوشتن و مکالمه به زبان انگلیسی

توانایی فهمیدن گزارش حسابداری و فروش و مالیات

توانایی فهمیدن عمل انبارگردانی و تدارکات

توانایی فهمیدن گزارش امور اداری و بیمه و قراردادها

توانایی فهمیدن گزارش امور بهداشتی، ایمنی و امنیتی

توانایی فهمیدن گزارش روابط عمومیو روان شناسی

توانایی فهمیدن گزارش بازاریابی و تبلیغات و مناقصه ها

توانایی فهمیدن گزارش سرویس دهی و پذیرایی

توانایی منونویسی،آنالیزنویسی

توانایی توجیه اقتصادی و پروژه نویسی

توانایی شناخت تجهیزات و ابزارآلات و کالاهای مناسب کار طبخ

فرم تجهیز کیترینگ

مدیریت پروژه کیترینگ

خصوصی سازی و تعاونی

بهره وری از زمان

مدیریت

اصول مدیریت

قرارداد

پرسش نامه شناخت بازار


سبزی پلو با ماهی شب عید 1401-12-13

از دیرباز بین ایرانیان مرسوم بوده است که شب عید بعنوان شام عید یا ناهار عید از غذای سبزی پلو با ماهی در کنار سفره هفت سین از خانواده خود پذیرایی نمایند.

در آرامستان ها نیز دیده شده است بعضی از احسان کنندگان نیز در آخرین پنج شنبه سال با توزیع ظروف غذای یکبار مصرف محتوی سبزی پلو با ماهی بعنوان خیرات اقدام نموده اند.

همچنین در بانک ها، کارگاه های کوچک و بزرگ،دورهمی های رسمی و غیررسمی هفته پایانی سال نیز از سبزی پلو با ماهی برای مشایعت دوستان و همکاران و آشنایان استفاده شده است و آنرا بعنوان حسن ختام خوش برای سالی که گذشت و با هم داشته اند در نظر می گیرند و انجام می دهند.

سبزی پلو با ماهی غذای لذیذ و زیبایی هست

هم از لحاظ رنگ سبز موجود در پلو و هم از لحاظ رنگ طلایی ماهی سرخ شده 

سبزی پلو با ماهی قزل آلا که توسط کیترینگ ها و آشپزخانه های صنعتی سامانه معاملات خوراک برای هفته پایانی سال 1401 و تعطیلات نوروز 1402 ثبت شده است علاوه براینکه دارای کیفیتی عالی می باشد به قیمت الان به فروش می رسد و دغدغه گران شدن در شب عید و یا تعطیلات نوروز را دیگر ندارید

تامین کنندگان عمده غذا این بار حتی در مقادیر کم اقدام به سفارش گیری نموده اند تا امکان چشیدن طعم غذای باکیفیت را برای مصرف کنندگان خانگی و مصرف کنندگان از گروه ها با تعداد نفرات کم را نیز فراهم کرده باشند به امید اینکه از بین آنها کارفرمایانی پیدا شوند که سفارش غذای شرکت و یا مراسم و رویداد خود را از غذای آنها تامین نمایند.

علاوه بر سبزی پلو با ماهی غذاهای دیگری از جمله چلوجوجه کباب، چلوکباب کوبیده چلوکباب لقمه، زرشک پلو با مرغ، شویدباقالی پلو با مرغ، سالاد سزار نیز از سوی این تامین کنندگان ثبت شده است و قابل تامین می باشد و حتی اگر غذایی در تعداد بالای یکصد پرس مدنظر مصرف کنندگان باشد قابل تامین می باشد به شرط اینکه در قسمت ثبت آگهی در پنل آگهی کاربران عادی اقدام به ثبت آگهی و اعلام نیاز نمایند(بدون پرداخت هزینه آگهی)

مطمئنا تامین کنندگان با دیدن آگهی مصرف کنندگان ، اقدام به ثبت سفارش غذا و قیمت می نمایند و چنانچه آن مورد ثبت شده جلب توجه مصرف کننده را نمود می تواند تایید نماید و بخرد.

;کاربران صنفی عضو سامانه معاملات خوراک منتظراستفاده شما از این سرویس ویژه هستند تا ایامی خاطره انگیز را برای شما رقم بزنند


بشقاب غذای سالم شام شب عید 1401-12-02

پیام اصلی بشقاب غذای سالم تمرکز بر کیفیت غذای مصرفی است:

سامانه معاملات خوراک با همین تمرکز بر غذای سالم و با کیفیت به عموم مردم توصیه میکند که از تامین کنندگان عمده سایت شاخص قیمت خوراک ایران که از آشپزخانه های صنعتی مطمئن و موجه و کاربلد می باشند اقدام به سفارش غذای کارکنان شرکت شان در هفته پایانی سال و تعطیلات نوروز 1402 بنمایند.

سبزی پلو با ماهی شب عید،چلوجوجه کباب،چلوکباب لقمه،چلوکباب کوبیده،زرشک پلو با مرغ،باقالی پلو با مرغ غذاهایی هستند که در دور همی خانوادگی شام شب عید مرسوم بوده اند و با سفارش آنها از هم اکنون می توانید از صرف هزینه بیشتر جلوگیری کنید و دغدغه چی بپزیم چی بخوریم شب عید و روز اول عید را کاهش بدهید.

نوع کربوهیدرات (یا نشاسته) در غذا مهمتر از میزان مصرف کربوهیدرات است چونکه بعضی از مواد غذایی حاوی کربوهیدرات مانند سبزیجات (غیر از سیب زمینی)، میوه ها، غلات کامل و حبوبات از سایر مواد غذایی حاوی کربوهیدرات سالم ترند.

بشقاب غذای سالم توصیه میکند که از مصرف نوشابه های قندی بپرهیزید چونکه این نوشابه ها انرژی بسیار زیاد و ارزش غذایی بسیار کمی دارند.

بشقاب غذای سالم توصیه میکند که از روغن های سالم و گیاهی به میزان متعادل استفاده کنید ولی توصیه نمیکند که مصرف روغن های سالم را کم کنید.

برای دستیابی به بشقاب غذای سالم از تامین کنندگان عمده سامانه معاملات خوراک که ثبت سفارش فروش آتی نموده اند خرید بنمایید یا نیاز غذایی خاص گروه خودتان را در سامانه معاملات خوراک ثبت آگهی(بدون هزینه) نمایید تا تامین کنندگان عمده برای آن اعلام قیمت نمایند.سامانه معاملات خوراک در نشانی www.vib.ir می باشد.


آهنگ سرود ملی خوراک ایران تولید شد 1401-12-01

آهنگ سرود ملی خوراک ایران با شعر کلاسیک و به سبک حماسی تولید شد

خوانندگی این اثر فاخر را آقایان مصطفی دولتی و آرمین عزیزی انجام داده اند.

این اثر متعاقب تولید آهنگ غذای کباب و آهنگ غذای پیتزا تولید شده است 

آهنگ غذای کباب به سبک پرشین و شعر محاوره و آهنگ غذای پیتزا نیز به سبک پاپ و شعر محاوره تولید شده بود

شعر تمامی اثرهای فوق از آقای مسعود خدابنده لو می باشد  و آقای سیدحسین احمدی نیز بعنوان ناظر محتوا ایفای نقش نموده است

آقای امیررضا صدوقی بعنوان میکس تنظیم و مسترینگ و آقای حسن فراهانی ساز ترومپت،آقای حسین شریفی ساز ترومبون و آقای محمد زندی فر ساز دف و آقای محمدنبی صدوقی ساز گیتار را در سرود خوراک نواخته اند و آقای آرش مرادی فرد صدابرداری کار را بعهده داشته اند.

 


فهرست مطالب کتاب استاندارد کیترینگ کدکس 39 1401-11-28

کتاب  استاندارد کیترینگ کدکس 39 در سال 1389 آماده و در دوره های آموزشی ممیزی داخلی کیترینگ که توسط شرکت فرصت آفرین قرن در دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران اجرا می شد به دوره دیدگان در قالب بسته آموزشی ارایه می شد.گواهینامه های آموزشی دوره ها از سوی دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران ویا سازمان غذا و دارو صادر و اعطا می شد.

آیین نامه عملکرد بهداشتی برای غذاهای پخته و پیش پخته در کیترینگ

مترجمین:مهندس عیسی عسگری-مهندس کورش نیکزاد

تهیه کننده کتاب:شرکت فرصت آفرین قرن

پیشگفتار و پیام آقای سیدحسین احمدی

مقدمه شرکت فرصت آفرین قرن

معرفی دوره آموزشی ممیزی داخلی کیترینگ

معرفی دوره مدیریت کیترینگ

پیشگفتار

پیشگفتار مترجمین

آیین نامه عملکرد بهداشتی برای غذاهای پخته و پیش پخته در کیترینگ

بخش اول:دامنه کاربرد

بخش دوم:تعاریف

کیترینگ

تاسیسات کیترینگ

غذای سرد شده

تمیز کردن

آلودگی

الف-غذای پخته شده

ب-غذای پیش پخته

ضدعفونی

تاسیسات

کارباغذا

افراد مرتبط با غذا

بهداشت مواد غذایی

غذای منجمد

بهر(سری)

کیترینگ انبوه

مواد بسته بندی

آفات چیدمان غذا

تسهیم(تقسیم)

غذای بالقوه خطرناک

بخش سوم: نیازمندی های بهداشتی در محل تولید

بخش چهارم:الف-تاسیسات:طراحی و تسهیلات

موقعیت

جاده ها و محوطه های مورد استفاده برای وسایل نقلیه چرخ دار

ساختمان ها و تسهیلات

در نواحی کار با مواد غذایی

کف ها

دیوارها

سقف ها

پنجره ها

درب ها

پله ها، آسانسورها و سازه های کمکی

تامین آب

یخ

بخار

آب غیرآشامیدنی

دفع فاضلاب و مواد زائد

سرد کردن

تسهیلات رختکن و توالت ها

تسهیلات شستشوی دست در محل تولید

تسهیلات ضدعفونی

نور(روشنایی)

تهویه

تسهیلات نگهداری مواد زائد و غیرخوراکی

وسایل و لوازم آشپزخانه

مواد

طراحی، ساخت و نصب بهداشتی

تمام وسایل ولوازم آشپزخانه

ظروف مواد زائد و غیرخوراکی

شناسایی وسایل

نگهداری وسایل و لوازم آشپزخانه

بخش پنجم:ب-سالن های غذاخوری:طراحی و تسهیلات

بخش ششم:تاسیسات:الزامات بهداشتی

نگهداری

تمیز کردن و ضدعفونی

برنامه کنترل بهداشت

نگهداری و دفع زباله ها

ممانعت از ورود حیوانات اهلی

کنترل آفات

نگهداری مواد خطرناک

لباس و لوازم کارکنان

بخش هفتم:بهداشت کارکنان و نیازمندی های بهداشتی

آموزش بهداشت

آزمایش پزشکی

بیماری های قابل انتقال

جراحات

شستشوی دست ها

نظافت کارکنان

رفتار کارکنان

دستکش ها

بازدیدکنندگان

نظارت

بخش هشتم:

تاسیسات کیترینگ:نیازمندی های فرآوری بهداشتی

نیازمندی های مواد خام

پیشگیری از آلودگی متقاطع

استفاده از آب در فرآوری غذا

انجماد زدایی

فرآیند پخت

فرآیند تسهیم(تقسیم کردن)

فرآیند سردکردن و شرایط نگهداری غذای سرد شده

فرایند انجماد و شرایط نگهداری غذای منجمد

حمل ونقل

گرم کردن مجدد و ارایه

سیستم شناسایی و کنترل کیفیت

این کتاب در 48 صفحه سایز آ5 می باشد.

علاقمندان به استفاده از خدمات آموزشی و مشاوره در حوزه ممیزی داخلی کیترینگ می توانند از وبگاه www.vib.ir بازدید کنند و جهت هماهنگی با شماره 09191182313 تماس حاصل نمایند.


کتاب معرفی چهره های موفق و کارآفرین برتر در صنعت غذا،کیترینگ و خدمات پذیرایی ایران 1401-11-28

این کتاب به تالیف آقای محمد سلیمانی که نویسنده کتاب معرفی 38+1 چهره موفق و کارآفرین برتر ایران -اوج نیز می باشد راجع زندگی نامه و شرح تجربیات،شکست ها و موفقیت های 6کارآفرین این حوزه تهیه شده است.

 

کارآفرینان این کتاب عبارتند از سیدمحمد باقرفاضلیان که در شرکت ها و کارخانه های تیان گاز استیل،پدیده شیمی پایدار، کشت و صنعت گلبرگ بهاران،پدیده شیمی نیلی نقش اصلی داشته اند.

آقای علی کرباسی زاده که در شرکت های صنایع غذایی چیکا،شرکت آکورد آلمان،شرکت اورینتال امارات،و برندهای نوتریکا و مامیکا پایه گذار بوده اند.

آقای ناصرغلامان که در شرکت پخت آفرین نقش داشته اند.

آقای محمد نصیری نژاد که در مجتمع فرهنگی هنری و پذیرایی قصرعقیق و سفره خانه سنتی قصرعقیق،کیترینگ قصرعقیق،هتل پارسا(شهیاد سابق) اثرگذار بوده اند.

آقای ناصرعابدین زاده که در تاسیس شرکت نگین رز خراسان جیکو و تالار و رستوران عابدین زاده و کیترینگ رز و هتل دیپلمات حضور داشته اند.

آقای سیدحسین احمدی که پایه گذار شرکت فرصت آفرین قرن ،شرکت تامین حامی اوراسیا،شرکت طرح و ساخت پرسا و شرکت مدیریت ارزش نشان خاورمیانه بوده اند.

جدید ترین دستاورد شرکت فرصت آفرین قرن ، سامانه معاملات خوراک و جدیدترین دستاورد شرکت مدیریت ارزش نشان خاورمیانه ، آهنگ غذا و موسیقی اشپزی می باشد که همگی وارد بازار شده اند.

تعریفی که این افراد راجع کارآفرینی ارایه کرده اند به ترتیب زیر می باشد

به جوانان بیشتر اعتماد کنیم زیرا که آینده کشور به دست جوانان امروز رقم میخورد

فرصت های طلایی غزال های تیزپا هستند این فرصت ها شکار انسانهای هشیار و بیدارند

کارآفرین ابتدا به ایجاد اشتغال مفید می اندیشد و پس از آن به تولید ملی و ثروت فکر می کند

از هرلحظه نعمت های خدادادی لذت ببرید گنج های طلایی نهفته در ساعات عمر خود را بیابید چون من یاد گرفته ام هر لحظه چقدر قیمتی است

توکل به خدا،صداقت،تعهد،پشتکار و با مردم به دید مثبت نگاه کردن

کارآفرینی یعنی فرصت افرینی فرصتها را بشناسید و برجسته کنید و با ابتکاراتی تبدیل به موقعیت پول و اعتبار بنمایید


سرفصل های آموزشی اسپانسرگیری 1401-11-28

اسپانسر کیست و اسپانسرگیری چیست؟

اسپانسر به حامی مالی گفته می شود و اسپانسرشیپ فرآیند برقراری ارتباط تجاری موفق تلقی می شود

اسپانسرگیری تکه گمشده پازل ارتباط تجاری موفق هست

 

برای چه به سراغ اسپانسر می رویم؟

شناسایی اسپانسر چگونه است؟

طرح اسپانسری چیست؟

اقدامات پیش نیازی جهت پیشنهاد و مذاکره درباره طرح چیست؟

اقدامات حین اسپانسری چه هستند؟

ابررسی نمونه واقعی

اقدامات پس از وقوع اسپانسری چیست؟

برای استفاده از خدمات مشاوره اسپانسری لازم است که با بررسی کارهای انجام شده آقای سیدحسین احمدی که در وبگاه www.vib.ir موجود هستند آشنا شوید و سپس با ایشان در ارتباط بشوید.


آهنگ غذاهای کباب و پیتزا تولید شد 1401-11-26

آهنگ غذاهای کباب و پیتزا با ترانه سرایی معاصر آقای مسعود خدابنده لو و خوانندگی و آهنگسازی آقای مصطفی دولتی،تنظیم و میکس ومسترینگ آقای امیررضا صدوقی و ناظر محتوایی آقای سیدحسین احمدی برای اولین بار در حوزه موسیقی تولید شد.

این آهنگ ها با هدف افزایش لذت غذاخوردن برای تناول کنندگان این نوع از غذاها تولید شده است بطوریکه انرژی و حسی که باعث چسبیدن غذا به انسان بگردد از این طریق فراهم بگردد.

آهنگ کباب ما را به تهران قدیم می برد و آهنگ پیتزا حال و هوای مان را  بین المللی می کند.


سرفصل های کتاب راهنمای آشپزی صنعتی 1401-11-22

کتاب راهنمای آشپزی صنعتی محصول گروه تالیفی سیروس سوسنی،سیدحسین احمدی و فاطمه دشتی با تهیه کنندگی شرکت فرصت آفرین قرن می باشد مجموع صفحات این کتاب 324 صفحه می باشد.قطع وزیری و کاغذ تحریر از مشخصات دیگر آن می باشد.

کتاب راهنمای آشپزی صنعتی

فصل اول:طراحی منو 17صفحه

منوغذایی-انواع منو-ساختارمنو-طراحی منو-فهرست بندی طراحی منو-غذاهای اصلی-منوناهار-منو شام

فصل دوم:طراحی آشپزخانه 16صفحه

آشپزخانه ها و تفاوت های فیزیکی آنان- پلان چندنمونه آشپزخانه گرم و سرد با تجهیزات-تاثیرمنوغذایی بر فرآیند طراحی و چیدمان آشپزخانه ها

فصل سوم:انبارداری،کنترل و نگهداری مواد غذایی26صفحه

درخواست کالا،نگهداری کالا وکنترل مواد غذایی- درخواست مواد غذایی-موارد مهم در درخواست و نگهداری کالا-استانداردهای فیزیکی نگهداری مواد غذایی

فصل چهارم:سازماندهی آشپزخانه ها 8 صفحه

ترکیب مواد و تولید غذا-پیش غذاها و اشتهاآورها-چرخش شیفت پرسنل-

فصل پنجم:آماده سازی8صفحه

آماده سازی مواد اولیه-آماده سازی مواد غذایی – آماده سازی(میزآن پلاس)

 فصل ششم:روش های پخت32صفحه

پخت غذا-درجه  حرارت مرکز گوشت-ایجینگ گوشت گوساله(بیف)-بیات کردن گوشت

فصل هفتم:پرسیون و سرو کردن14صفحه

چگونه غذاها را در بشقاب سرو و پرسیون کنیم-ارایه گارنیش و تزئین کردن غذا-گارنیش-چیدمان بشقاب-جدول گارنیش های کلاسیک-جدول چیدمان بشقاب

فصل هشتم:استانداردهای دستور طبخ20صفحه

استانداردهای دستورطبخ-فرم استاندارد دستور طبخ-آزمایش بازده-پیش هزینه-آنالیز هزینه محصول-جدول وزن ها و حجم ها-گالن ها-جدول بازده-جدول تبدیلی

فصل نهم:تجهیزات آشپزخانه43صفحه

تجهیزات و لوازم آشپزخانه

اجاق ها

فصل دهم:سس ها(گرم-سرد)64 صفحه

سس های گرم-ضروریات یک سس خوب-رو-سایر نشاسته ها-اجزای تشکیل دهنده سس های مادر-سس های مادر-سس بشامل-سس های تعلیقی گرم-سس های قهوه ای- سس گوجه فرنگی-اسپانیول-دمی گلاس-سس اسپانیول-مهیا ساختن دمی گلاس-دمی گلاس سریع-سس های والوتی-والوتی گوساله-والوتی ماکیان-والوتی ماهی یا سبزیجات-روش تهیه تمام سس های والوتی-عصاره های غلیظ شده گوشت گوساله-جدول سس های ترکیبی-بشامل رقیق-بشامل غلیظ-سس بردیلیز-سس کرم-سس آلمندی-سس سوپریم-برسی بلانش-سس های ترکیبی از عمل تقلیل- سس های صدف داران-سس نیوبرگ-سایر سس ها- سس های امولسیون-انواع سس های امولسیونی-بری بلانک ساده-سس برنیز-سس هالندیز-سس های کره-کره های ترکیبی-برسی باتر-مترو دی هتل-کره قرمز-سس های گوناگون-سس های تقلیل شده آلامینت یک دقیقه ای- سس های باربیکیو-سس های میوه جات شیرین و ترش- کاسترو

فصل یازدهم:صبحانه پزی25صفحه

صبحانه-تخم مرغ پزی-تخم مرغ آب پز-تخم مرغ آب پز را چگونه تهیه و آماده سازی می کنند-تخم مرغ مخلوط شده-تخم مرغ پوچد شده-تخم مرغ شیررد-غلات مورد استفاده در صبحانه-گوشت های صبحانه-سیب زمینی لاینز-پن کیک-بیسکویت-نان های صبحانه-میوه جات تازه و آبمیوه ها-

فصل دوازدهم:پخت انبوه8صفحه

پخت انبوه-برنامه ریزی در بخش های مختلف-برنامه ریزی در بخش آماده سازی-برنامه ریزی برای آشپزخانه ها-برنامه ریزی برای سروغذا و سرویس

فصل سیزدهم:ریسیپی کارتها و دستورالعمل های پخت24صفحه

برنج ها-خورشت ها- کباب ها- سس های سالادها-سالادها

فصل چهاردهم:اصطلاحات آشپزی16صفحه

اصطلاحات انگلیسی آشپزی رایج در آشپزخانه های صنعتی

جهت خرید کتاب لازم است با شماره تلفن 09191182313 تماس بگیرید قیمت کتاب 600000 تومان می باشد

 

 

 

 


کودبیوکمپوست از پسماند تر رستوران فست فود و کیترینگ 1401-11-17

دومین کنفرانس کارآفرینی کیترینگ و صنایع سازگار با محیط زیست در سال 1388 فایده ای که برای شرکت فرصت آفرین قرن داشت فراهم شدن زمینه برای ورود به تجارت پسماند تر مراکز خدمات غذایی و پذیرایی بود.

فهرست مقالات دومین کنفرانس کارآفرینی کیترینگ و صنایع سازگار با محیط زیست

19 و 20 خرداد ماه 1388

هفته محیط زیست

مکان

سالن های سبز و سرو سازمان حفاظت محیط زیست تهران بزرگراه حکیم جنب پارک پردیسان

دبیر کنفرانس مهندس سیدمهدی حسینی دبیر کمیته علمی مهندس محمد رضا عین قلائی دبیر اجرایی سیدحسین احمدی

  1. جایگاه علوم و تکنولوژی نوین در کارآفرینی کیترینگ نوشته هلیا واحدی جایگاه واحد آموزش شرکت مهندسی نرم افزار طرفه نگار
  2. لزوم طراحی صحیح و اصولی در کیترینگ ها نوشته زهرا نشاط پرور و مهندس امیر عسگری جایگاه هواپیمایی ارم و هواپیمایی آسمان
  3. نگرش پیشگیرانه HSE در کیترینگ بلایای طبیعی و مخاطرات نوشته راشین گوهرشاهی جایگاه تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست کشور
  4. فایده اتوماسیون در رستوران ها و مراکز تولید و توزیع غذا با نگاه به بحث کارآفرینی نوشته خانم دکتر شیرازی جایگاه واحد فروش شرکت مهندسی نرم افزار طرفه نگار
  5. کاربرد مولد گازی صفحه سرامیکی امواج مادون قرمز در کیترینگ نوشته سیدوحید ولی اللهی جایگاه شرکت دماگستر
  6. نقش مطبوعات و رسانه ها در تبیین حفظ محیط زیست در کیترینگ نوشته سیدعلاءالدین ظهوریان جایگاه مدیرعامل شرکت پیام همشهری
  7. بهره گیری از فناوری نانو در کارآفرینی کیترینگ نوشته رضا علی زاده و سوده عابدینی و صدرالله رضایی جایگاه سازمان اتکا
  8. نقش بنگاه های اقتصادی در کارآفرینی کیترینگ مواد غذایی نوشته سیدحسین احمدی و میرموسی رییس حسینی جایگاه شرکت فرصت آفرین قرن و اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس های تهران
  9. عوامل فرهنگی تاثیرگذار بر ناامنی غذا و عدم استقبال از کیترینگ نوشته مسعود بهرام نژاد جایگاه صدا وسیمای مرکز لرستان
  10. نقش کرم خاکی آیزینا فوتیدا در بازیافت پسماندهای واحدهای کیترینگ نوشته محمد رضا عین قلائی و خسرو سلجوقی جایگاه سازمان حفاظت محیط زیست کشور و وزارت کار و امور اجتماعی
  11. ضرورت اعمال سیستم مدیریت HSE در صنعت کیترینگ نوشته الناز کیوانی و محمد رضا عین قلائی جایگاه سازمان حفاظت محیط زیست کشور
  12. تحول در سیستم طبخ سنتی و صنعتی نوشته عبدالرضا صدیق زاده جایگاه شرکت تیان گاز استیل

اسامی شرکت کنندگان در نمایشگاه جانبی

گاز سو

شرکت ICS

مجله غذا

شرکت نوبر سبز

مجله سنبله

شرکت دما گستر-کباب پز تابشی شیدپخت

شرکت فرآورده های گوشتی پاکدام پارس

شرکت چیکا

شرکت فناوری نانوطب آریا

شرکت طرفه نگار نرم افزار هلو

نرم افزار انلاین سفارش تالار،سالن و باغ مجالس شرکت تحلیل سیستم فرازنت پارس

نرم افزار آنلاین مدیریت و داوری همایش همایش نگار شرکت تحلیل سیستم فرازنت پارس

تهیه غذای قریشی

انجمن ملی زیست جوان

هواپیمایی آسمان

شرکت پیام همشهری

مرکز تربیت مربی و پژوهش های فنی و حرفه ای

اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس های تهران

سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور

وزارت کار و امور اجتماعی

شرکت مادر تخصصی مدیریت پروژه های کیترینگ ایران

دبیر اجرایی کنفرانس سیدحسین احمدی مدیرعامل شرکت فرصت آفرین قرن www.vib.ir


پژوهش ها و دستاوردها روزی به کار می آیند 1401-11-16

در سال 1387 شرکت فرصت آفرین قرن در محل نمایشگاه های بین المللی تهران سالن خلیج فارس با حمایت ستاد کارآفرینی شهرتهران و سازمان حفاظت محیط زیست کشور،سازمان آموزش فنی حرفه ای کشور،هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران-هما،سازمان بهزیستی کشور، سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، مجمع امور صنفی مشترک شهرستان شمیرانات و اتحادیه صنف پزندگان شهرستان شمیرانات اقدام به برگزاری اولین کنفرانس کارآفرینی کیترینگ مواد غذایی و صنایع وابسته نمود که در مجموع 15مقاله و 3پیام از دبیر اجرایی،رییس مجمع و اتحادیه صنفی شمیرانات،دکتر سیدمصطفی رضوی سرپرست دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران و همچنین 2 پیش گفتار از سوی دبیر علمی کنفرانس و دبیر کنفرانس ارایه گردید.

فهرست مقالات اولین کنفرانس کارآفرینی کیترینگ مواد غذایی و صنایع وابسته

10و 11 شهریور ماه 1387

نمایشگاه بین المللی تهران

سالن خلیج فارس

دبیر کنفرانس سیدحسین احمدی دبیرعلمی کنفرانس دکترمحمد حسین عزیزی دبیر اجرایی کنفرانس بهرخ باقریان

  1. اهمیت تغذیه و بهداشت مواد غذایی در تولیدات غذایی کیترینگ نوشته دکتر احمد رضا درستی مطلق در جایگاه رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
  2. نقش کیترینگ ها در عرضه غذای سالم نوشته دکتر سیدهدایت حسینی جایگاه مدیرکل نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی
  3. پروژه تدوین نقشه جامع علمی و کارآفرینی کشور در حوزه صنعت کیترینگ نوشته دکتر محمد حسین عزیزی جایگاه عضو هیات مدیره انجمن متخصصان علوم و صنایع غذایی ایران و دبیر علمی اولین کنفرانس کارآفرینی کیترینگ مواد غذایی و صنایع وابسته
  4. اهمیت آموزش مدیریت غذا و تغذیه در توسعه گردشگری نوشته مهندس عیسی عسگری جایگاه کارشناس ارشد کیترینگ هوایی آرمان
  5. تاثیر روش های مختلف پخت و فرآیندهای حرارتی بر روی ارزش غذایی مواد غذایی تهیه شده جهت کیترینگ نوشته دکتر ریحانه احمدزاده قویدل جایگاه عضو هیات علمی گروه صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان
  6. فناوری های نو در صنعت غذا و صنایع غذایی نوشته دکتر حامد افشاری جایگاه عضو هیات علمی دانشگاه آزاد و کارشناس دبیرخانه ستاد ویژه توسعه فناوری نانو ریاست جمهوری
  7. تاریخچه کیترینگ در جهان و اهمیت روابط عمومی در این صنعت نوشته دکتر میرزا بابا مطهری نژاد جایگاه کارشناس ارشد ارتباطات و روابط عمومی و مسئول گروه آموزش مدیریت و منابع انسانی مرکز آموزش مخابرات ایران
  8. استراتژی غذا و تغذیه نوشته دکتر داود فرج زاده جایگاه مدیریت تحقیقات در علوم پزشکی،دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله دانشکده بهداشت، گروه تغذیه و صنایع غذایی
  9. کیترینگ و جیره اضطراری نوشته عبدالمجید مسکوکی جایگاه استادیار پژوهشکده علوم و صنایع غذایی پارک علم و فناوری خراسان
  10. کاربرد سیستم HACCP در صنعت کیترینگ نوشته دکتر سیدهادی رضوی جایگاه مدیرگروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه تهران
  11. تضمین ایمنی و بهداشت مواد غذایی با اجرای سامانه HACCP در واحدهای کیترینگ مواد غذایی نوشته دکتر مهدی قیافه داودی جایگاه عضو هیات علمی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی
  12. اصول اساسی پختن مواد غذایی به روش سرخ کردن عمیق نوشته دکتر محمد علی سحری جایگاه معاون پژوهشی دانشکده کشاورزی و استاد گروه صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس
  13. استاندارد ایزو22000 راهکاری برای تضمین ایمنی مواد غذایی در کیترینگ نوشته مهندس فتانه شکرالهی—مهندس رحیم ابوعلی جایگاه کارشناسان ارشد سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران-پژوهشکده غذایی و کشاورزی
  14. صنایع غذایی و توسعه کسب و کار کیترینگ با رویکرد بازاریابی نوشته مهندس نصرت الله نصیری جایگاه مشاور ارشد سازمان آموزش فنی و حرفه ای وزارت کار و امور اجتماعی
  15. فست فودهای بدون آشپزخانه با استفاده از کنسروهای پلاستیکی نوشته واهه آقاجانی جایگاه شرکت زاک متال

اسامی شرکت کنندگان در نمایشگاه جانبی

مجتمع طیور ارومیه

شرکت دلوسه

شرکت کره شکلی

شرکت شاهو نگین اورامان

شرکت مهندسی –پژوهشی عطاآفرین

مرجع اطلاعات منتشره سایت www.vib.ir می باشد


اسپانسرشیپ دوای پروژه ها 1401-11-16

رابطه ای که بین حامی و پذیرنده حمایت مالی بوجود می آید را اسپانسرشیپ می گویند.این حمایت مالی می تواند نقدی،تهاترمحصول ،تبلیغاتی و یا علمی صورت بگیرد.نوآوران پروژه ها، مجریان رویدادها برای اینکه بتوانند اسپانسرشیپ موفقی داشته باشند اقدامات پیش نیاز، اقدامات حین اجرا، اقدامات پسین را بایستی بدرستی انجام بدهند.این بدان معناست که فقط به فکر پول گرفتن از اسپانسر و رفع نیاز خود نبایستی بکنند و لازم است حتما نیاز و خواسته اسپانسر را در طول سه مرحله فوق پیاده سازی و محقق کنند.

اقدامات پیش نیاز که برای رویداد و پروژه لازم است از سوی نوآور و یا مجری جدا مورد توجه قرار بگیرد عبارتند از تعریف پروژه و رویداد برای خودشان به شکل کاملا روان هم نوشتاری و هم گفتاری.سپس منافعی که از این پروژه برای خودشان حاصل می شود را به شکلی شفاف و واضح با اعداد و ارقام و نحوه عمل خودشان برای تحقق آنرا کتبا بنویسند.برای تحقق منافع خودشان لازم است بنویسند که اگر در هر کدام از قسمت های اجرایی عملیاتی پروژه و یا رویداد چنانچه اسپانسری وجود داشته باشد و بخواهد ورود کند تا آن نیاز نوآور و یا مجری را محقق کند شرایط به چه گونه ای هست؟ یعنی اینکه اگر نقدی نشد تهاترمحصول یا تهاترتبلیغاتی یا علمی چگونه ممکن است اتفاق بیفتد و در اینجا لازم است لیستی از اسپانسرهای مدنظرش و دلیل انتخاب آنها جهت گنجاندن در این لیست را بنویسد.حالا قبل از مراجعه به اسپانسرهای نامبرده شده در لیست لازم است رزومه مستندی از خود ارایه کننده طرح پروژه نوآورانه و یا رویداد آماده نماید.همچنین لازم است شرح سابقه مستندی از کارهای مشابه یا غیرمشابه با پروژه نوآورانه یا رویداد که توسط این مجری یا نوآور قبلا انجام شده است آماده نماید.همچنین لازم است شرح سابقه مستندی از کارهای مشابه انجام شده با موضوع بحث با اسپانسر که توسط دیگر مجریان و نوآوران در داخل و خارج کشور انجام شده است آماده نماید.تمام مواردی که گفته شد می بایستی در یک جدول زمانبندی کاری مشخص شوند که مثلا از این تاریخ تا این تاریخ می بایستی چه اقداماتی بتوسط چه کسانی با کجاها انجام بشود و نتیجه حاصل چه بایستی باشد و در کجا بایستی پس از این رخداد اقدام به حرکت بعدی نمود.مجموعه اقدامات پیش نیاز،حین اجرا و اقدامات پسین همگی بایستی در جدول زمانبندی کاری پروژه و یا رویداد موجود باشند.اقدامات پیش نیاز دیگری از جمله برگزاری نشست خبری، جلسات هم اندیشی، تیم همراه مجری و یا نوآور و معرفی آنها و رزومه شان و مجموعه کارهای تبلیغاتی و اطلاع رسانی که قرار است تا قبل از ارایه نمونه پروژه یا تا قبل از روز اصلی رویداد انجام بشوند بعضی از اقدامات پیش نیاز می باشند.ولی بطور خاص جدول حین اجرای پروژه و یا رویداد در روزهای اصلی که اجرا میشوند را بطور جدا از جدول زمانبندی کاری کل پروژه و یا رویداد تهیه نمایید.جدول حین اجرای پروژه شامل اینکه چه ملزوماتی بتوسط چه کسانی و به چه شکلی و در کجا بایستی چه کالا یا خدماتی را تولید کنند تا نمونه ای با قابلیت ارایه به اسپانسر تهیه شود.جدول حین اجرای رویداد شامل سخنرانان،نمایشگاه جانبی، کارگاه های آموزشی، تور بازدید، نشست تجاری، کتاب مقالات، کتابچه آگهی ها،فلش فیلم و عکس و محتوای علمی و گزارش عملکرد مجریان رویداد جهت تحقق موفق رویداد می باشد.

اقدامات پسین نیز ارایه گزارش واقعی و میزان درصد موفقیت پروژه و یا رویداد به اسپانسر مستند به مدارک و شواهد و گزارش نظرسنجی و آمار و ارقام اعداد درآمدی می باشد

بانک اطلاعات جمع آوری شده و همچنین دغدغه ها و نیازها و خواست های مطرح شده از مشارکت کنندگان در بررسی پروژه و یا رویداد و شماره های تماس شان مایه دلگرمی اسپانسر از صحت و سقم اطلاعات می شود.

البته اسپانسر ممکن است این بانک اطلاعات را به واحد فروش خود جهت ارتباط گیری برای پرزنت و فروش محصولی از محصولاتش قرار بدهد.

بایستی به اسپانسر دستاوردهای اطلاعاتی و نظرسنجی و نیازسنجی که از اجرای رویداد و پروژه بدست می آید اطلاع داده شود تا قسمتی از هزینه کرد حمایتی وی در حمایت از شما جبران شود و راغب به ادامه کار با شما گردد.مجری رویداد و یا نوآور پروژه بایستی دقت کنند که حتما گزارش رویداد و یا اتفاقات پروژه را تهیه و به آرم و لوگو و عکسهای تایید شده اسپانسر مزین کنند و از طریق شبکه های اجتماعی و یا فضای مجازی منتشر کنند و بریده جراید و خبرهای کارشده در رسانه ها و سایت ها را تهیه و در قالب بولتن و یا کلربوک به اسپانسر بدهند.

نوآور پروژه و یا مجری رویداد این مهم را بایستی همیشه در ذهن خود به یادگار داشته باشند که چنانچه میخواهند میخ شان در دیوار فرو برود بایستی ابزاری برای کوبیدن آن میخ به دیوار داشته باشند و بایستی زور و قدرتی برای کوبیدن آن چکش روی میخ داشته باشند و بایستی مهارت چگونه کوبیدن آن چکش بر روی میخ را فراگرفته باشند.

چنانچه آن میخ را دراندازه کم یا زیادی در دیوار بکوبند ممکن است لق بزند و بی اثر شود و یا ممکن است سفت تر از آن حدی شود که دیگر نشود از قسمت بیرون دیوار آن میخ بهره ای برد.در اسپانسرشیپ نیز میخ همان پروژه و یا رویداد شما می باشد ابزار چکش همان طرح اسپانسری شما می باشد و زور و قدرت برای کوبیدن چکش روی میخ نیز خود اسپانسرها می باشند.مهارت شما نیز آموخته ها و تجارب و سوابق و تحقیق ها و ارتباط های شما می باشد.

لق زدن میخ نیز به مثابه بد اجرا کردن نمونه پروژه و یا رویداد می باشد

سفت شدن بیش از حد میخ نیز لو دادن اهداف عالی شما از پروژه و رویداد می باشد و ممکن است که شما آسفالت کن جاده بشوید تا دیگری براحتی روی آن رانندگی کند بدون پرداخت عوارض به شما!بنده به مجری رویدادی یا نوآور پروژه ای که خودش هر سه مرحله یادشده بالا را انجام می دهد سازمان دهنده مولف می گویم و کسانی که فقط قسمت اجرای پروژه و یا قسمت اجرای رویداد را انجام می دهند مجری می نامم.این مطالب توسط سیدحسین احمدی مربی کارآفرینی منابع مالی با پروژه پایانی اسپانسرشیپ و مالک سامانه معاملات اسپانسریwww.sponsorbazar.com و همچنین مربی کارآفرینی مدیریت کیترینگ و مالک سامانه معاملات خوراکwww.vib.ir تهیه و ارایه شده است.


تیم ملی آشپزی موسیقی خوراک تشکیل شد 1401-11-14

تیم ملی آشپزی خوراک با حضور آقای غفارعزتی، خانم فروغ نجاتی و آقای سیدحسین احمدی و با حمایت شرکت مدیریت ارزش نشان خاورمیانه و شرکت فرصت آفرین قرن تشکیل شد.

این اقدام پس از ایجاد تیم آهنگسازی موسیقی خوراک توسط شرکت مدیریت ارزش نشان خاورمیانه صورت گرفته است.

 

شرکت فرصت آفرین قرن و شرکت مدیریت ارزش نشان خاورمیانه با هدف پایه گذاری و تاسیس تیم ملی آشپزی موسیقی خوراک جهت حضور در عرصه های آشپزی و موسیقی جهان، ابتدا اقدام به تاسیس تیم آهنگسازی موسیقی خوراک نمودند و با تولید آهنگ غذاهایی از جمله کباب و پیتزا اعلام موجودیت نمود.

هم اکنون نیز با ایجاد گروه آشپزهای پایه گذار تیم ملی آشپزی موسیقی خوراک شامل آقای غفار عزتی و خانم فروغ نجاتی و سیدحسین احمدی زمینه ها را برای جذب آشپزهای علاقمند فراهم نموده است.

این تیم ملی قرار است ابتدا در عرصه های داخلی دستاوردهای خود را به مخاطبان ایرانی معرفی نموده و نمایش دهد.سپس با بزرگتر کردن تیم با افراد متخصص وعلاقمند جدید، آرایش جدیدی برای حضور در عرصه های بین المللی پیدا کند.

لذا از تئوریسین ها، آشپزها، آهنگسازان و موسیقی دانان علاقمند داخلی و خارجی جهت همکاری دعوت می شود.

وبگاه مرجع این اتفاقات www.vib.ir می باشد.


آهنگ کباب، نوآوری منحصر بفرد در موسیقی خوراک 1401-11-08

برای اولین بار در حیطه خوراک و آشامیدنی راجع غذای کباب، موسیقی فاخر تولید شد.

این اثر ارزشمند توسط گروه موسیقی خوراک زیرمجموعه شرکت مدیریت ارزش نشان خاورمیانه برگزارکننده و مجری جشنواره موسیقایی خوراک تولید گشته است.



 

اعضای این تیم، آهنگ کباب را به سبک پاپ به خوانندگی و آهنگسازی آقای دولتی، تنظیم و میکس و مستر آقای رضا صدوقی، شعر آقای خدابنده لو، صدابرداری آقای مرادی فرد، نوازندگی ویولن آقای رشیدی نژاد و گیتار محمد نبی صدوقی و ناظر محتوا آقای سیدحسین احمدی در ترک 3 دقیقه ای تولید کرده اند. 

www.vib.ir سامانه معاملات خوراک


آهنگ غذا و موسیقی آشپزی 1401-09-18

راجع موضوع آهنگ غذا و موسیقی آشپزی چندی است که در قالب جشنواره موسیقایی خوراک مباحثی مطرح و دنبال میشود.

ما در غذا از 4 حس از حواس پنج گانه مان بهره می بریم ولی از حس شنوایی غافل مانده ایم و انرژی حاصل از آنرا بهره نمی بریم.

راجع موضوع آهنگ غذا و موسیقی آشپزی چندی است که در قالب جشنواره موسیقایی خوراک مباحثی مطرح و دنبال میشود.

ما در غذا از 4 حس از حواس پنج گانه مان بهره می بریم ولی از حس شنوایی غافل مانده ایم و از انرژی حاصل از آهنگ بهره نمی بریم.

محققان راجع به تاثیر موسیقی بر روی گروهی از مردم تحقیق کرده اند که درصورتیکه ویژگی های خاصی داشته باشند روی آنها تاثیر می گذارد و باعث مصرف زیاد خوراک در آنها می شود.

همچنین محققان راجع به اینکه موسیقی باعث افزایش مدت زمان تناول غذا و نوشیدنی می شود نیز به اجماع نظر رسیده اند.

محققانی نیز به این دستاورد رسیده اند که شدت و بلندی موسیقی باعث افزایش درک تلخی و شیرینی غذا و نوشیدنی میشود حتی اگر واقعا کمی تلخ باشد باعث می شود شدت تلخی در نظر خورنده کاهش یابد.

محققانی نیز به این دست یافته اند که چنانچه آشپز در حین آشپزی، به همراه موسیقی و با ریتم تند یا آهسته،صدای بلند و ملایم و ... اقدام به تهیه غذا و نوشیدنی نماید غذا و نوشیدنی تولیدی وی دارای طعم متفاوتی خواهد بود.

مطابق نظریه احمدی که پایه گذار جشنواره موسیقایی خوراک در ایران می باشد به موارد زیر پرداخته می شود

 

موسیقی آشپزی شرایط استاندارد اصوات منتشره در محیط آماده سازی و پخت هر غذا و نوشیدنی را قالب بندی و سیستماتیک می کند بطوریکه در دستور پخت هر غذا و آماده سازی هر نوشیدنی موثر باشد.

هر آهنگ غذا یا موسیقی خوراک(ایجادی و توافقی) دارای انرژی هست و حامل امواج انرژی و تکمیل کننده انرژی خوراکی است که در حال مشاهده و تناولش می باشیم.

هر آهنگ خوراک، کلامی است که می توان به مخاطب، نوع خوراک مدنظر را مخابره کرد.

موسیقی اشپزی هر خوراک متفاوت با دیگری است بطوریکه اثرات آن در طعم، زیبایی،عطر و لطافت غذا قابل درک برای خورنده خواهد شد.

از موسیقی آشپزی هر غذا در دستور پخت غذاها می توان استفاده کرد.

آهنگ غذای سرو شده برای خورنده را می توان در مراحلی ایجاد و تولید کرد.

ما در GMP به شرایط خوب تولید می پردازیم و لازم است که به موسیقی آشپزی بعنوان یکی از ملزومات شرایط خوب تولید غذا پرداخته شود.

برای همکاری با دبیرخانه جشنواره موسیقایی خوراک در اینستاگرام iranfoodmusic و در وبگاه اینترنتی vib.ir ثبت نام عادی کنید و به ما بپیوندید.


جشنواره موسیقایی خوراک 1401-06-30

آشپزهای نوازنده و موسیقی دوستان علاقمند به موضوع غذا به برنامه خودتان خوش آمدید

با هدف بهره برداری حداکثری از تلفیق موضوع خوراک و موسیقی تدارک برگزاری جشنواره موسیقایی خوراک شده است .

از دیرباز مردم میل به نوای موسیقی هنگام تناول غذا و نوشیدنی داشتند و این میل را دلیل و مدرکی نبود و فقط از روی خواهش و تمنای دل به نوازنده دل می سپردند و به موسیقی گوش می دادند.

براین منوال بود که پس از پیدایش مراکز خدمات غذایی و پذیرایی که اساس کارشان سرو غذا بود و هیچ جشنی در آنجا دایر نبود ولی پخش آهنگ ملایم هنگام میل غذای میهمانان جزو ارکان سرویس پذیرایی قرار داشت.

حال با پژوهش های محققان و ساخت دستگاه پخش کننده آهنگ و نوای گیاهان می توان اینطور استنباط کرد که این انرژی موسیقایی گیاهان وجود دارد و از طریق خوراک به انسان منتقل می شود و سبب خواست دل برای همراه شدن موسیقی با میل خوراک و نوشیدنی می شود.

براساس این یافته ها و با این رویکرد است که تدارک برگزاری جشنواره موسیقایی خوراک دیده شده است تا افراد مستعد وعلاقمند را برای پرورش این موضوع شناسایی نماییم و بستر را برای ظهور نوآوری ها مساعد و فراهم نماییم.

از مواردی که می بایستی در برنامه 2 سال آینده این جشنواره گذاشت تا محقق گردد به موارد زیر می توان اشاره نمود:

1-شناسایی مستعدها جهت تولید موسیقی خوراک و فروش محصولات موسیقی خوراک به همراه لوازم  آشپزخانه

2-تشکیل گروه جهت اجرای موسیقی خوراک در هر شهر با هدف توسعه گردشگری داخلی

3-ایجاد موسیقی خوراک ملی برای افتتاحیه همایش ها و نمایشگاه ها و جشنواره های رسمی و غیررسمی خوراک در سطح شهر و کشور در حد اگروفود یا گلف فود

4-تولید موسیقی خوراک دیگر کشورها و صادرات

5-تولید موسیقی خوراک ملی دیگر کشورها و ایجاد گروه اجرا از بین افراد مستعد آن کشور

 

بدین منظور سامانه معاملات خوراک متعلق به شرکت فرصت آفرین قرن و سامانه معاملات اسپانسری متعلق به شرکت مدیریت ارزش نشان خاورمیانه تدارک برگزاری جشنواره موسیقایی خوراک را دیده اند و امیدوارند که در این مسیر به موفقیت برسند.

از تمام افراد علاقمند و مستعد در زمینه خوراک و موسیقی و آشپزی و نوازندگی دعوت می شود در این بستر که میتواند موجب شکوفایی استعدادهای آنها شود ورود کنند و از ارتباطاتی که به سبب یک نوآوری می تواند باعث اعتلای فرهنگ ایرانی و افتخار ایران زمین و ایرانیان بگردد بهره برداری بنمایند و صد البته به منافع اقتصادی آن نیز دست بیابند.

بدلیل عجین نبودن حلقه های موجود(کالا و خدمات گردشگری و صنایع دستی) با ابتکارات و نوآوری های فرهنگی و یا تکنولوژیکی می توان به این دست یافت که برای زنده نگهداشتن یاد و خاطره محصولات(خدمات و کالای گردشگری و صنایع دستی) در ذهن گردشگران داخلی و خارجی بایستی مدام تبلیغ کرد و از ابزارهای تبلیغاتی و غیره استفاده کرد.

 

این در حالیست که مجموعه هزینه هایی که برای تداعی و خاطره سازی برای ایجاد ذهنیت خوب در گردشگر داخلی و خارجی انجام می شود حتی به ایجاد یک پله ثابت نیز منجر نمی گردد و همیشه بایستی ضعیف یا قوی دوباره تکرار شود و در کل مجموعه این هزینه ها منجر به تداعی برندی نیز نمی شوند.

 

سامانه معاملات خوراک متعلق به شرکت فرصت آفرین قرن چندی است تدارک برگزاری جشنواره موسیقایی خوراک را دیده است تا بوسیله موسیقی بخصوص اقدام به تداعی خوراک بخصوص نماید و با خوراک بخصوص اقدام به تداعی موسیقی بخصوص در ذهن گردشگر داخلی و خارجی بنماید.

 

بدین ترتیب کم کم تمام کالاها و خدمات مربوط به موسیقی و خوراک نیز وارد بازار عرضه به گردشگران می شوند و چون زبان موسیقی و زبان خوراک بین همه مشترک هست بنابراین راحت می توان رخنه کرد و چیزهایی که با ذوق و سلیقه و خوشگذرانی مردم در ارتباط باشد مطمئنا ضریب نفوذش نیز بیشتر است.

از دلایل بروز این عدم ماندگاری رد پای هزینه های انجام شده در گردشگری داخلی و خارجی در این می باشد که به زنجیر کردن حلقه ها دقت نکرده اند و اگر هم به سمت زنجیر کردن رفته اند به سمت حلقه کردن حلقه مبتکرانه به حلقه معروف قبلی نکرده اند.

 

مثلا وقتی ایران را به چلوکباب و دیزی و قورمه سبزی و زعفران و ... می شناسند ما خیلی وقت پیش با استناد به دستاوردهای پژوهش گران که دستگاه موسیقی گیاهان را ابداع کرده اند می بایستی جشنواره موسیقایی خوراک را راه می انداختیم تا همانند اینکه وقتی علامت تیک را می بینیم می گوییم "صا ایران" ، با دیده شدن خوراک های معروف ایرانی نیز آهنگ آن غذا و موسیقی آشپزی آن خوراک برای بیننده تداعی می شد.

 

با این عدم اقدام بموقع ما سبب شده است که الان ترکیه ، جشنواره های مولانا را برگزار می کند و یا اسپانیا مرجع زعفران شده است و یا تاجیکستان مرجع موسیقی ایرانی شده است.

در این طرح و ایده پژوهشی قصد بر این است که برای هر خوراک که انسان بعنوان وعده اصلی یا فرعی میل می نماید یک آهنگ غذا و موسیقی آشپزی تولید شود این آهنگ های بخصوص هر خوراک نهایی و این موسیقی های آشپزی تولید هر خوراک باعث می شود آهنگ سازان و نوازندگان ما تحقیق و تولید نمایند و تولیداتشان ثبت معنوی بنمایند و حق امتیاز از تولیدکنندگان تجهیزات آشپزخانه و تولیدکنندگان انواع بسته بندی خوراک بگیرند.فروشندگان غذا می توانند با پخش آهنگ خوراک ، مردم را به خوراکی که می فروشند آگاه کنند -آشپزان با عشق و هنر مضاعف به تولید غذا می پردازند-ایران و ایرانی با این ابتکار شهرت می یابد و می توانند صادرات نیروی انسانی نوازنده و آهنگساز و آشپز و مدیر آموزش را در برنامه قرار بدهند وارزآوری برای کشور داشته باشند.مطمئنا از فشارهای روانی جامعه نیز بدلیل پرداختن به امور تفریحی و سرگرمی مردم نیز کاسته میشود.


جای خالی بازار خوراک در فضای مجازی پر شد 1401-03-06

جای خالی بازار خوراک در فضای مجازی با ابتکار شرکت فرصت آفرین قرن پر شد

سامانه معاملات خوراک بازاری مجازی جهت فروش خوراک و پایه خوراک تامین کنندگان کاربر سامانه به مصرف کنندگان عمده کاربر سامانه می باشد.البته معامله گرها نیز در این بازار بازی می نمایند.

در سامانه معاملات خوراک روند بدین شکل هست که شما به قیمت ثابت و قطعی معامله و خرید می کنید.یعنی پس از تایید سفارش پیش پرداخت می دهید.تامین کننده هم ملزم هست در تاریخ و ساعت مندرج در آن سفارش بدون اینکه نوسانات ارزی و تورم باعث افزایش قیمت بشوند سفارش را بدون نقص انجام بدهد.

در سامانه معاملات خوراک روند دیگری نیز حاکم هست که شما زیر قیمت سطح شهر سفارش خوراک پیدا خواهید کرد که تایید و معامله و خرید کنید.

یعنی تامین کنندگان عمده سامانه معاملات خوراک بدلیل کاهش هزینه های بازاریابی و تبلیغات شان بتوسط سامانه و همچنین تسویه نقدی قبل از تحویل خوراک در گام اول هزینه های سربار تولید خوراک را کم کرده اند و آنرا ارزانتر عرضه می نمایند.

از ارزش های دیگری که سامانه معاملات خوراک برای شما فراهم کرده است امکان خرید ازتعداد زیادی تامین کننده معتبر و کار درست می باشد که امکانات و تجهیزات ارایه عمده خوراک را دارند.

در نهایت چنانچه شما مبلغ خوراک را تسویه کردید مطمئنا خوراک خود را تحویل خواهید گرفت یا پولش را پس از درخواست طی 3 روز در حساب تان خواهید داشت


تامین کنندگان عمده خوراک از گروه صنوف سطح شهر و مشاغل خانگی در کنار بزرگان صنعت در بازار خوراک 1401-03-06

سامانه معاملات خوراک فضایی جهت فروش چلوخورش و چلوکباب،آش و حلیم، فینگرفود،پیتزا و ساندویچ،کیک و شیرینی و سالاد میوه و ... شد البته پایه خوراک ها مثل پیازسرخ شده و سبزی سرخ شده و امثالهم هم برای فروش عمده می توانند از این ظرفیت اسفتاده کنند.

 

سامانه معاملات خوراک فضایی جهت فروش چلوخورش و چلوکباب،آش و حلیم، فینگرفود،پیتزا و ساندویچ،کیک و شیرینی و سالاد میوه و ... شد البته پایه خوراک ها مثل پیازسرخ شده و سبزی سرخ شده و امثالهم هم برای فروش عمده می توانند از این ظرفیت اسفتاده کنند.

در سامانه معاملات خوراک روند بدین شکل هست که شما به قیمت ثابت برای تحویل خوراکی در آینده پیش پرداخت می گیرید.مصرف کننده هم ملزم هست 72 ساعت مانده به ساعت تحویل گیری،تسویه حساب کامل انجام بده و در تاریخ و ساعت تعینی در سفارش ، خوراک خود را درب کارگاه شما یا محل خودش تحویل بگیرد.

در سامانه معاملات خوراک برای فروش محصولات شما تبلیغات و بازاریابی اصولی انجام میشه در نتیجه پول شما از این بابت در جیب تان باقی می ماند .

از ارزش های دیگری که سامانه معاملات خوراک برای شما فراهم کرده است پر کردن ظرفیت خالی کارگاهت با خوراک هایی است که توانایی تولید و ابزار و امکانش را داری.در نتیجه میتونی برنامه ریزی تولید و فروش کنی.

شما فقط کافیه کاربرصنفی سامانه شوید و سفارش برای تاریخ هایی در آینده ثبت کنید  به قیمت مدنظر خودتان به هر ارزی که دوست دارید.

ملزم نیستید که صبح ثبت کنید یا شب،روز اداری یا غیر اداری، هر موقع وقت داشتید با گوشی یا تبلت با لپ تاپ و کامپیوتر نصف شب و روز تعطیل می تونید این ثبت سفارش را انجام بدید.اگر هم مشکلی در انجام داشتید یک پیام واتساپی به شماره 09191182313 بدید پشتیبانی می شوید.


هویت دار میشوید ولی پنهان نگهش می داریم 1401-03-06

کد معامله نجات تان داد تا بتونید لینک ارتباطی تان را اصولی خرج کنید

در سامانه معاملات خوراک روند بدین شکل هست که شما در معاملات دست دوم بدون اینکه شناخته شوید می توانید معامله کنید.پس از تایید مصرف کننده، موقع خرید خوراکی که قبلا تسویه حساب شده، شما بعنوان معامله گر،پولت را میگیری و کد معامله به خریدار جابجا میشه.همین!

در سامانه معاملات خوراک،با کمک ابزارهای اطلاعاتی و آماری سامانه یاد میگیرید بازارتان را چگونه راهبری کنید پس از فهمیدن روند حرکت بازار خوراک،میفهمی چند به چندی توی قیمت ها و کدمعامله ات را یا میفروشی یا کد معامله ای را میخری؟!

پس تامین کنندگان عمده که سابقا بخاطر پورسانت، حق و ناحق میکردن و مصرف کنندگان عمده که کار از شما می کشیدند تا لینک ارتباطی مجانی بگیرند یه کم کارشان سخت میشه و بایستی پولشو یه جور دیگه بدن؟!

در نهایت چنانچه شما سرمایه جزیی داری میتونی کاربر عادی سامانه معاملات خوراک بشی و برای تاریخ هایی که شناسایی کرده ای که امکان دارد عرضه خوراک کم و زیاد بشود سفارش خرید و فروش بگذاری؟!

راهنمایی هم خواستی فقط در واتساپ شماره 09191182313 پیام بده مطمئن باش پشتیبانی میشی!


شاخص قیمت خوراک ایران