شاخص قیمت خوراک ایران
امروز: 12 اردیبهشت ماه 1403
کاربر عزیز خوش آمدید
پژوهش ها و دستاوردها روزی به کار می آیند 1401-11-16

در سال 1387 شرکت فرصت آفرین قرن در محل نمایشگاه های بین المللی تهران سالن خلیج فارس با حمایت ستاد کارآفرینی شهرتهران و سازمان حفاظت محیط زیست کشور،سازمان آموزش فنی حرفه ای کشور،هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران-هما،سازمان بهزیستی کشور، سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، مجمع امور صنفی مشترک شهرستان شمیرانات و اتحادیه صنف پزندگان شهرستان شمیرانات اقدام به برگزاری اولین کنفرانس کارآفرینی کیترینگ مواد غذایی و صنایع وابسته نمود که در مجموع 15مقاله و 3پیام از دبیر اجرایی،رییس مجمع و اتحادیه صنفی شمیرانات،دکتر سیدمصطفی رضوی سرپرست دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران و همچنین 2 پیش گفتار از سوی دبیر علمی کنفرانس و دبیر کنفرانس ارایه گردید.

فهرست مقالات اولین کنفرانس کارآفرینی کیترینگ مواد غذایی و صنایع وابسته

10و 11 شهریور ماه 1387

نمایشگاه بین المللی تهران

سالن خلیج فارس

دبیر کنفرانس سیدحسین احمدی دبیرعلمی کنفرانس دکترمحمد حسین عزیزی دبیر اجرایی کنفرانس بهرخ باقریان

  1. اهمیت تغذیه و بهداشت مواد غذایی در تولیدات غذایی کیترینگ نوشته دکتر احمد رضا درستی مطلق در جایگاه رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
  2. نقش کیترینگ ها در عرضه غذای سالم نوشته دکتر سیدهدایت حسینی جایگاه مدیرکل نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی
  3. پروژه تدوین نقشه جامع علمی و کارآفرینی کشور در حوزه صنعت کیترینگ نوشته دکتر محمد حسین عزیزی جایگاه عضو هیات مدیره انجمن متخصصان علوم و صنایع غذایی ایران و دبیر علمی اولین کنفرانس کارآفرینی کیترینگ مواد غذایی و صنایع وابسته
  4. اهمیت آموزش مدیریت غذا و تغذیه در توسعه گردشگری نوشته مهندس عیسی عسگری جایگاه کارشناس ارشد کیترینگ هوایی آرمان
  5. تاثیر روش های مختلف پخت و فرآیندهای حرارتی بر روی ارزش غذایی مواد غذایی تهیه شده جهت کیترینگ نوشته دکتر ریحانه احمدزاده قویدل جایگاه عضو هیات علمی گروه صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان
  6. فناوری های نو در صنعت غذا و صنایع غذایی نوشته دکتر حامد افشاری جایگاه عضو هیات علمی دانشگاه آزاد و کارشناس دبیرخانه ستاد ویژه توسعه فناوری نانو ریاست جمهوری
  7. تاریخچه کیترینگ در جهان و اهمیت روابط عمومی در این صنعت نوشته دکتر میرزا بابا مطهری نژاد جایگاه کارشناس ارشد ارتباطات و روابط عمومی و مسئول گروه آموزش مدیریت و منابع انسانی مرکز آموزش مخابرات ایران
  8. استراتژی غذا و تغذیه نوشته دکتر داود فرج زاده جایگاه مدیریت تحقیقات در علوم پزشکی،دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله دانشکده بهداشت، گروه تغذیه و صنایع غذایی
  9. کیترینگ و جیره اضطراری نوشته عبدالمجید مسکوکی جایگاه استادیار پژوهشکده علوم و صنایع غذایی پارک علم و فناوری خراسان
  10. کاربرد سیستم HACCP در صنعت کیترینگ نوشته دکتر سیدهادی رضوی جایگاه مدیرگروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه تهران
  11. تضمین ایمنی و بهداشت مواد غذایی با اجرای سامانه HACCP در واحدهای کیترینگ مواد غذایی نوشته دکتر مهدی قیافه داودی جایگاه عضو هیات علمی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی
  12. اصول اساسی پختن مواد غذایی به روش سرخ کردن عمیق نوشته دکتر محمد علی سحری جایگاه معاون پژوهشی دانشکده کشاورزی و استاد گروه صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس
  13. استاندارد ایزو22000 راهکاری برای تضمین ایمنی مواد غذایی در کیترینگ نوشته مهندس فتانه شکرالهی—مهندس رحیم ابوعلی جایگاه کارشناسان ارشد سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران-پژوهشکده غذایی و کشاورزی
  14. صنایع غذایی و توسعه کسب و کار کیترینگ با رویکرد بازاریابی نوشته مهندس نصرت الله نصیری جایگاه مشاور ارشد سازمان آموزش فنی و حرفه ای وزارت کار و امور اجتماعی
  15. فست فودهای بدون آشپزخانه با استفاده از کنسروهای پلاستیکی نوشته واهه آقاجانی جایگاه شرکت زاک متال

اسامی شرکت کنندگان در نمایشگاه جانبی

مجتمع طیور ارومیه

شرکت دلوسه

شرکت کره شکلی

شرکت شاهو نگین اورامان

شرکت مهندسی –پژوهشی عطاآفرین

مرجع اطلاعات منتشره سایت www.vib.ir می باشد


شاخص قیمت خوراک ایران