شاخص قیمت خوراک ایران
امروز: 1 اردیبهشت ماه 1403
کاربر عزیز خوش آمدید
کتاب مرجع مدیر کیترینگ 1401-12-23

کتاب مرجع مدیر کیترینگ در سال 1386 توسط انتشارات شوکا به چاپ رسید

گردآورنده و مولف این کتاب آقای سیدحسین احمدی می باشد که با گروه  تدوین استاندارد و برنامه درسی شغل مدیرکیترینگ در سال 1384 درسازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور نیز همکاری داشته است

سرفصل های کتاب مرجع مدیرکیترینگ

روش های کسب درآمد از راه تهیه و پخش غذا

تنظیم و گردآوری:سیدحسین احمدی

نشرشوکا 1386

پیش گفتار

ارزیابی اولیه

برنامه ریزی کسب و کار

تامین منابع مالی

چک لیست کلی شروع یک کسب و کار کوچک

درآمدی بر رشته-تعریف شغل

جایگاه حرفه

اطلاعات بازار کار

اقتصاد شغل

نقش فنی

عنوان های رایج

معیار تهیه استاندارد

واقعیات متداول و مشهود در صنف

نیاز جامعه به این تخصص

اهمیت تغذیه و بهداشت تولیدات غذایی

تغذیه

بهداشت تولیدات غذایی

جایگاه سازمانی مدیریت کیترینگ

اهم وظایف مدیرکارمند

اهم وظایف مدیرسرمایه گذار

جایگاه سازمانی مدیرکیترینگ

سرویس دهی

آشپزخانه

ستادی

روش ها و استانداردهای کیترینگ

کنترل

کنترل مصرف و هزینه یابی

طرح و برنامه

برنامه ریزی تولید و نیازمندی های کیترینگ

کنترل بهداشت و تولید

مستند سازی

نکات قابل توجه پیش از افتتاح آشپزخانه صنعتی

انتخاب مکان مناسب برای احداث آشپزخانه صنعتی

طراحی مناسب داخل آشپزخانه صنعتی و تجهیزات آن

سطح مورد نیاز برحسب تعداد

سرویس های آشپزخانه

احداث ساختمان

سقف و دیوارها

درب و پنجره

کف ها

 توالت و دستشویی ها

رخت کن

نور و تهویه

درجه حرارت

میزکار و سایر وسائل آشپزخانه

محل شست و شوی ظروف و وسائل

مح انبار و یخچال و فریزر و سردخانه

شرایط ویژه انبارها برای نگهداری مواد غذایی

نکات ایمنی در طراحی آشپزخانه

برنامه ریزی تبلیغاتی

برنامه ریزی بازاریابی و فروش

استراتژی ها و تکنیک ها را مرور کنید

وسایل ارتباطی سفارش گیری

تک فروشی

فروش عمده و یا مناقصه ای

چگونه فروش غذا را شروع می کنیم

فروش غذای شرکتی

مواد اولیه موجود در هر پرس غذا

فروش خدمات یا دستمزد پخت

فروش غذای مجلسی

تهاتر یا فروش غذا به شکل پایاپای

مدیر خدمات مجالس

مختصر درباره غذای مجلسی و مدیریت خدمات مراسم

توانایی تاسیس دفتر و اداره امور آن

توانایی طراحی و اجرای مجلس جشن عقد و عروسی

توانایی طراحی و اجرای کنفرانس،سمینار،همایش،روزملی،عیدخاص

توانایی طراحی واجرای جنگ،جشنواره،کنسرت

اثاثیه و لوازم و امکانات این شغل

فرم های اطلاعاتی مرجع این کار

گزینش و استخدام

بعضی عیوب در تهیه مواد اولیه

بعضی عیوب آماده سازی،طبخ ونگهداری

بعضی عیوب توزیع

بعضی عیوب در انعقاد قرارداد

بعی عیوب در امور اداری

بعضی عیوب در فروش

بعضی عیوب در تبلیغات و بازاریابی

فوائد مختصرگویی

فوائد و ضرورت تصمیم گیری سریع

معیار روابط عمومی

معیار بازرسی و کنترل

ملزومات کنترل

ملزومات واحد دفتر

ملزومات توزیع غذا

ملزومات نگهداری مواد اولیه

ملزومات تهیه و طبخ مواد اولیه

ملزومات آماده سازی،طبخ و نگهداری مواد اولیه

فوائد قرارداد شفاهی یا کتبی با تعاونی ها، شرکت ها یا مغازه های تامین کننده مایحتاج کیترینگ

آموزش

اهم وظایف روزانه مدیر

اهم توانایی های مدیر

توانایی کار با  کامپیوتر

توانایی خواندن،نوشتن و مکالمه به زبان انگلیسی

توانایی فهمیدن گزارش حسابداری و فروش و مالیات

توانایی فهمیدن عمل انبارگردانی و تدارکات

توانایی فهمیدن گزارش امور اداری و بیمه و قراردادها

توانایی فهمیدن گزارش امور بهداشتی، ایمنی و امنیتی

توانایی فهمیدن گزارش روابط عمومیو روان شناسی

توانایی فهمیدن گزارش بازاریابی و تبلیغات و مناقصه ها

توانایی فهمیدن گزارش سرویس دهی و پذیرایی

توانایی منونویسی،آنالیزنویسی

توانایی توجیه اقتصادی و پروژه نویسی

توانایی شناخت تجهیزات و ابزارآلات و کالاهای مناسب کار طبخ

فرم تجهیز کیترینگ

مدیریت پروژه کیترینگ

خصوصی سازی و تعاونی

بهره وری از زمان

مدیریت

اصول مدیریت

قرارداد

پرسش نامه شناخت بازار


شاخص قیمت خوراک ایران